Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

BASFOLIAR KELP O – Un produs pe bază de Eklonia maxima

Compo Expert este o companie care produce specialități pentru nutriția plantelor. Unul dintre produsele de top ale Compo Expert este Basfoliar Kelp O, distribuit în România de NATUREVO S.R.L.

Experiențele fermierilor care reușesc să facă față provocărilor climatice au arătat că majoritatea culturilor tratate cu produse pe bază de Eklonia maxima au reacționat favorabil la condițiile de stres precum: temperaturi scăzute, secetă, arșiță, atacul de dăunători etc.

Ecklonia este un gen de alge brune ce aparține familiei Lessoniaceae.

 

Produsele pe bază de Ecklonia maxima aduc plus valoare culturilor agricole în felul următor:

  • Susțin cresterea și dezvoltarea plantelor. Produsele pe bază de Eklonia maxima contribuie într-un mod unic la creșterea, dezvoltarea și productivitatea plantelor. Acestea sunt bogate în auxine naturale pure și sunt completate cu un nivel optim de citokinone si gibereline, substanțe care favorizează creșterea și devoltarea echilibrată a plantelor. Este binecunoscut faptul că produsele ce au o concentrație ridicată din acesti hormoni ai plantelor permit dezvoltarea aparatului radicular, capabil să susțină creșterea viguroasă și o productie bogată.
  • Plantele iși manifestă pontențialul maxim de producție, chiar și în condiții de stres biotic și abiotic. Produsele pe bază de Eklonia maxima conțin o serie de stimulenți organici speciali și acizi precum poliamine, brassinolide, florotanine și aminoacizi liberi. Acești compuși organici joacă roluri semnificative în apărarea plantei împotriva stresului.

 

Creșterea rezistenței plantelor împotriva agenților patogeni, stresului biotic și abiotic sunt rezultatul faptului că toți componenții fiziologic activi din Eklonia maxima determină un răspuns favorabil complex din partea plantelor de cultură.

Compo Expert este singurul producător care stabilizează auxinele din Eklonia maxima, dând produsului Basfoliar Kelp O o valoare de neegalat.

Basfoliar Kelp O conține și o cantitate importantă de citochinone.

Basfoliar Kelp O este obținut prin micronizare la rece (fără căldură, fără substanțe chimice, fără schimbarea pH-ului), permițâmd păstrarea intactă a componentelor naturale.

 

Printre avantajele utilizării produsului Basfoliar Kelp O, menționăm:

  • Îmbunătățește rasarirea plantelor, creșterea, dezvoltarea și sănătatea plantelor rezultând culturi mai sănătoase și mai rezistente; 
  • Imbunătățește parametrii de calitate: culoare, gust, conținut în zaharuri, fermitatea pulpei la legume și fructe etc.
  • Basfoliar Kelp O acționează pentru revigorarea plantelor stresate din cauza factorilor abiotici si biotici; 
  • Absorbție și translocare extrem de rapidă în planta împreună cu produsele din combinații; 
  • Marește cantitatea și calitatea recoltelor; 
  • Optimizează balanța hormonală din plante; 
  • Culturile tratate sunt mai sănătoase și mai rezistente la factorii de mediu negativi.

Pentru a crește producțiile și calitatea lor utilizând Basfoliar Kelp O, apelați la echipa NATUREVO!

Distribuie pe: