Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Consultanță financiară
CARDUL AGROPATRIOT

Punem la dispoziția fermierilor cardul cu care pot achiziționa rapid inputuri de calitate!

În parteneriat cu Patria Bank, am lansat cardul AgroPatriot, un instrument bancar pentru fermierii care vor să beneficieze rapid de resurse financiare într-un mod convenabil și accesibil. AgroPatriot vine cu o dobandă FIXĂ de doar 1% pe lună, pentru a sprijini parteneriatele perene pe care le-am dezvoltat în cei aproape 25 de ani de activitate pe piața din România.

Iată ce alte avantaje vă oferă cardul AgroPatriot:

Flexibilitate:

Veți avea acces rapid și ușor la inputurile de calitate din portofoliul Naturevo pentru a vă desfășura campania agricolă în condiții optime.

Proces simplificat:

Am simplificat procedura de achiziție, așa că puteți plăti cu cardul AgroPatriot de la Patria Bank direct la reprezentantul Naturevo din zonă. Achiziția se face rapid, fără bariere birocratice. Cu o documentație minimă și timp redus de aprobare, puteți accesa resursele financiare de care aveți nevoie într-un mod convenabil și eficient.

Suport personalizat:

Echipa de specialiști de la Naturevo și consultanții de la Patria Bank sunt disponibili pentru a vă oferi sprijin și consultanță personalizată. Indiferent de provocările cu care vă confruntați, Naturevo este dedicată să vă ofere soluții pentru a vă atinge obiectivele în campaniile agricole.

Disponibilitate:

Acest instrument este disponibil și îl puteți solicita oricând reprezentantului Naturevo din teren.

Solicitați cardul AgroPatriot la reprezentantul Naturevo!