Naturevo este o companie cu capital privat, integral romanesc, înființată în anul 1999.

Compania distribuie la nivel național inputuri pentru producția agricolă: îngrășăminte pentru sol, semințe, produse pentru protecția plantelor, fertilizanți foliari, bioregulatori etc. și asigură suportul tehnic pe tot parcursul vegetației. Distribuția produselor se face în paralel cu know-how-ul necesar.

Clienții sunt fermieri din toată țara (cultivatori), distribuitori locali, procesatori de produse agricole. Micii fermieri sunt deserviți fie prin magazinul propriu, fie prin intermediul magazinelor sau a distribuitorilor locali.

Naturevo identifică nevoile fermierilor din România, cărora le recomandă soluții de calitate sub marca tehnologiilor FLEXITECHagro pentru agricultură.

Naturevo sprijină fermierii pentru a obține producții mai mari, mai curate și produse de o calitate superioară, în condițiile menținerii și îmbunătățirii ecosistemelor. Compania asigură fermierilor sprijin în desfacerea produselor agricole către piețele interne și internaționale.

Naturevo oferă valoare adăugată produselor din portofoliu prin asigurarea consultanței pentru problemele fermierilor din toate zonele țării.

Naturevo contribuie la creșterea nivelului de trăi și asigură accesibilitate la cele mai noi informații în domeniul nutriției și protecției plantelor.